Toegankelijkheid

Toegankelijkheidsverklaring

Ge-update: maart 2020.

Algemeen

Dharuba vormgeving streeft ernaar dat haar diensten toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Dharuba heeft een aanzienlijke hoeveelheid middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat haar website gebruiksvriendelijker en toegankelijker wordt gemaakt voor mensen met een handicap, met de sterke overtuiging dat iedereen het recht heeft om met waardigheid, gelijkheid, comfort en onafhankelijkheid te leven.

Toegankelijkheid op https://dharuba.nl

https://dharuba.nl maakt gebruik van de UserWay Website Accessibility Widget, die wordt aangestuurd door een speciale toegankelijkheidsserver. Met deze software kan https://dharuba.nl de naleving van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1) zo goed mogelijk naleven.

Het toegankelijkheidsmenu inschakelen

Het https://dharuba.nl toegankelijkheidsmenu kan worden ingeschakeld door op het toegankelijkheidsmenupictogram te klikken die aan de recherkant van de pagina verschijnt. Wacht na het activeren van het toegankelijkheidsmenu even totdat het toegankelijkheidsmenu volledig is geladen.

Disclaimer

Dharuba vormgeving zet haar inspanningen voort om de toegankelijkheid van haar site en diensten voortdurend te verbeteren, in de overtuiging dat het onze collectieve morele verplichting is om naadloos, toegankelijk en ongehinderd gebruik mogelijk te maken, ook voor degenen onder ons met een handicap.

Ondanks onze inspanningen om alle pagina’s en inhoud op https://dharuba.nl volledig toegankelijk te maken, is het mogelijk dat sommige inhoud nog niet volledig is aangepast aan de strengste toegankelijkheidsnormen. Dit kan het gevolg zijn van het niet hebben gevonden of geïdentificeerd van de meest geschikte technologische oplossing.

Wij zijn er voor jou

Als u problemen ondervindt met inhoud op https://dharuba.nl of hulp nodig heeft met een deel van onze site, neem dan contact met ons via e-mail en we helpen u graag verder.

Contactgegevens

Als u een toegankelijkheidsprobleem wilt melden, vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

E-mail: office@dharuba.nl